Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
3 x X + 7 x a + 7 x b = 3 x X + 7 x (a + b) = 3 x 5 + 7 x 13 = 15 + 91 = 106
3•X+7•a+7•b=
=3•5+7•(a+b)=
=15+7•13=
=15+ 91=
=106
Sper că te-am ajutat și că ai înțeles !
7•b |___|___|___|___|___|___|___|
=3•5+7•(a+b)=
=15+7•13=
=15+ 91=
=106
Sper că te-am ajutat și că ai înțeles !
7•b |___|___|___|___|___|___|___|
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!