Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x + y = 4
-2x - y = 1
adunam ecuatiile
x + y - 2x - y = 4 + 1
-x = 5
x = -5
y = 4 - x = 4 - (-5) = 4 + 5 = 9
Răspuns:
Y= 9 și x=-5
Explicație pas cu pas:
x+y=4 |*2 => 2x+2y=8
-2x-y=1
Le adunam și ne da: y=9 și x=-5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!