Răspuns :
Răspuns:
3-2x=x+6
trebuie sa trecem x într-o parte și nr in alta parte
atunci cand mutăm un factor in cealalta parte il mutăm cu semn invers adică dacă este +5 se trece -5
+3-2x=+x+6
mutăm x in stânga și 3 în dreapta
-2x-x=+6-3
-3x=3
3x= -3
x= -1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!