Răspuns :
Răspuns:
[(9+4: 4–4): 2]+[11–9: (7–8: 2)]=
[(9+1-4):2]+[11-9:(7-4)=
[(10-4):2+(11-9:3)=
6:2+11-3=
3+8=
11
Răspuns:
[(9+4:4-4):2]+[11-9:(7-8:2)]
[(9+1-4):2]+[11-9:(7-4)]
[(10-4):2]±(11-9:3)
(6:2)+(11-3)
3+8=11
sper ca e ok și ca te-am ajutat (-ω-;)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!