Răspuns :
Răspuns:
5
Explicație pas cu pas:
1 - (2 - 3) - (4 - 5) - (6 - 7) - (8 - 9) =
1 - (-1) - (-1) - (-1) - (-1) =
1 + 1 + 1 + 1 + 1 =
4 + 1 =
5
Răspuns:
5
Explicație pas cu pas:
1-(2-3)-(4-5)-(6-7)-(8-9)=
1-(-1)-(-1)-(-1)-(-1)=
1+1+1+1+1=
3+2=
=5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!