Răspuns :
/=supra
rezolvare:
8/10-(9/10-x)=4/10+8/10
9/10-x=8/10
x=9/10-8/10
x=1/10
Răspuns:
8/10-(9/10-x)=4/10
9/10-x=8/10-4/10
9/10-x=4/10
x=9/10-4/10
x=5/10
verificare:8/10-(9/10-5/10)=4/10
=8/10-4/10
=4/10
Explicație pas cu pas:
SPER CA TE AM AJUTAT!!!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!