Răspuns :
8-5(x-2)=4+3(x+2)
8-5x+10=4+3(x+2)
18-5x=4+3(x+2)
18-5x=10+3x
18-5x-3x=10
-8x=10-18
-8x=-8
x=1
8-5x+10=4+3(x+2)
18-5x=4+3(x+2)
18-5x=10+3x
18-5x-3x=10
-8x=10-18
-8x=-8
x=1
Răspuns:
8-5x-10=4+3x+6
5x-3x=4+6-8+10
2x=10-8+10
2x=2+10
2x=12
x=12:2
x=6
Explicație pas cu pas:
Sper că te-am ajutat!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!