👤

1 Rezolvați ecuația 3(x - 2) + 2(x + 1) = 16 - 5x.​

Răspuns :

Răspuns:

3(x - 2) + 2(x + 1) = 16 - 5x.

3x-6+2x+2=16-5x

5x+5x=16+4

10x=20=>x=20:10=>x=2

Uite sper ca te am ajutattt
Vezi imaginea RUX60
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!


Go Learnings: Alte intrebari