Răspuns :
Explicație pas cu pas:
y = 36×c2+22=12×(3×c2+1)+8
y = 36 C2 + 22 = 36 C2 + 12 + 8
y = 36C2 + 22 = 36C2 + 20
Răspuns:
[tex]y = 36 \times c2 + 22 = 12 \times (3 \times c2 + 1) + 8\\ y = 36 c2 + 22 = 36c2 + 12 + 8 \\ y = 36c2 + 22 = 36c2 + 20[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!