Răspuns :
Explicație pas cu pas:
-8 - ( - 5 - 8 + 0 + 10) =
-8 - ( - 13 + 10) = - 8 - ( - 3) = - 8 + 3 = - 5
Explicație pas cu pas:
ღSalutare!ღ
-8-[-5+(-8)+0+(+10)] =
= -8-(-5-8+0+10) =
= -8-(-13+0+10) =
= -8-(-13+10) =
= -8-(-3) =
= -8+3 =
= -5
Succes!;)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!