Răspuns :
Răspuns:
85
Explicație pas cu pas:
a+b=73
a+(b+c)= a+b+c=73+12
a+(b+c)=85
Răspuns:
Deci a+(b+12) pentru că c îți arată deja cu cât este egal.Si celelalte numere ,împreună au suma 73.Aici ne zice numai sa calculăm așa că vom face 73+12=85
Explicație pas cu pas:
Sper că ai înțeles.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!