Răspuns :
Răspuns:
A = (-1)
B= (-4;1)
A int cu Z = -1
B int cu N = 0
A reunit cu B = (-4 ; 1 )
A int cu B = (-1)
Explicație pas cu pas:
A=(-4;-1)
B=(-4;1)
A intersectat cu B = (-1;1)
B intersectat cu N = {0}
A reunit cu B = (-4;1)
A intersectat cu Z = {-3;-2}
B=(-4;1)
A intersectat cu B = (-1;1)
B intersectat cu N = {0}
A reunit cu B = (-4;1)
A intersectat cu Z = {-3;-2}
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!