Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex]2 \sqrt{75} - 3 \sqrt{50} + \sqrt{200} = \\ \\ 2 \times 5 \sqrt{3} - 3 \times 5 \sqrt{2} + 10 \sqrt{2} = \\ \\ 10 \sqrt{3} - 15 \sqrt{2} + 10 \sqrt{2} = \\ \\ 10 \sqrt{3} + ( - 15 \sqrt{2} + 10 \sqrt{2}) = \\ \\ 10 \sqrt{3} - 5 \sqrt{2} [/tex]

2√75-3√50+√200=
=2×5√3-3×5√2+10√2=
=10√3-15√2+10√2=10√3-5√2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!