Răspuns :
[tex] \green{ \huge \bf{formula:}}[/tex]
[tex] \green{ \bf(a + b) {}^{2} = a {}^{2} + 2ab + {b}^{2} }[/tex]
[tex](a {}^{2} + 7b {}^{2} ) {}^{2} = \\ =( a {}^{2}) {}^{2} + 2a {}^{2} 7b { }^{2} + 7 {}^{2} (b {}^{2} ) {}^{2} = \\ = a {}^{4} + 14a {}^{2} b {}^{2} + 49b {}^{4} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile oferite v-au fost de ajutor. Nu ezitați să ne contactați pentru întrebări sau asistență suplimentară. Vă așteptăm cu drag data viitoare și nu uitați să ne adăugați la favorite!